Pszichológus

Pszichoterápia (EMP)
Éberség
Diagnózis - lelki
Szakértő: Pszichológia
Gyógyszerészet
Adatbázis kezelés
Műveltség
Emberismeret
Vallatás
Viselkedés

Pszichológiai kezelések alkalmával a célpont kínzás/kábítószerek tűrése ellen dobsz.

Háttér:

Mialatt egyetemre jártál, rádöbbentél az emberi elme rendkívüli manipulálhatóságára. Többé már nem érdekeltek a betegek, inkább az egészségesnek mondott emberek kötnek le. Érdekel a reklámpszichológia, a hipnózis, az emberi kapcsolatok, a milliomosok depressziós feleségei, és egyre inkább a csalások, átverések. Még nem tudod hol fogsz kikötni, de azt tudod, hogy az emberi természet ismerete miatt rengeteg pénzt fogsz bezsebelni.

Az egyetem mellett olyan kurzusokra jártál, amelyeket különféle mentális gyakorlatokat oktattak magad és mások befolyásolására, persze a hangsúlyt a gyógyításra fektették. Ennek is köszönhető, hogy egyszerű zavarokat, mint például pókoktól való félelmet egy-két perc alatt képes vagy pácienseidben megszüntetni.

A legújabb kutatási terület, a cyberpszichológia rengeteg kihívást tartogat. Ha cyborgokat kezelsz, könnyedén ültethetsz beléjük bizonyos szuggesztiókat. S ha az embernek kétmázsás gyilkológépek a barátai, kevesen akasztanak tengelyt vele.

Felhasználod a modern technikát és a gyógyszereket, hogy hipnotizálni tudd, akit csak akarsz. Reméled, hogy nem buksz le soha, mert ha elveszik az orvosi címed, többé nem írhatsz fel recepteket.2003.09.03.

Vissza