Mai tündék

A Gyűrűk ura című film új érzékfilmes változatának első részét tavaly adták ki. Óriási sikerét látva idén került sorra a második rész, vagyis a Két torony, s jövőre elejére várható a harmadik rész elkészülte. A mű átütő erejűnek bizonyult, s a chips, kóla, kártya kiadása után a testszabászok is egyre-másra kapják a tündés külsejű megrendeléseket. Most nagy divat tündének lenni, pár évig mindenképp.

Lássuk hát, hogy lesz belőlünk igazi tünde. A legszembetűnőbb változtatás talán a fülek táján mutatkozik. Az üzleti ajánlatban a fülek hegyesítését 890-1090 eurós áron találod meg, ám mindez nem elegendő, az arcvonásokat és az alakot is módosítani kell. Az arc legyen kissé csontos, ám finom vonásokkal. Ezt általában rendes testszabász áron kínálják, hisz szépségjavítást is tartalmaz. Egy tünde legyen minél dögösebb, a határ a csillagos ég. A bőrünk és a hajunk színére is gondoljunk, egy szép aranyhajú frizura divatosabbá és exkluzívvá teszi megjelenésünket. Ha eddig még nem tetted volna meg, ideje gondoskodni a maradék testszőrzet végleges eltávolításáról, a férfiak természetesen a szakálluknak is mondjanak búcsút. A szőrös macsók kora amúgy is lejárt, a tündéknek pedig egyáltalán nincs szakálluk.

Egy igazi rajongó nem éri be a külsőségekkel. Augusztusban debütált a nyelvi csip, mellyel végre tündéül beszélhetünk! Létezik külön quenya és sinda változat. Előbbi a nemestündék, utóbbi a szürketündék nyelve. Igaz, még csupán alapszinten (1. szint) érhetők el, de jövő júniusra jobbakat (2. szint) ígérnek a gyártók. Fontos lehet még a Gyűrűk ura lexikoncsip, amellyel mindig tudhatod, ki kicsoda a teljes tolkieni mitológiában. Ez is tartalmaz teljes sinda, quenya, sőt ork és fekete beszéd szószedetet, ha csak szavakra van szükséged, beszélni nem akarod a nyelveket. A nyelvi csipek 199, a lexikoncsip 379 euróba kerül.

Minden rendes rajongó nagyon jól tudja, hogy a tündék látnak a sötétben, kiegészítésként javaslunk kiberszemeket éjjellátó opcióval. Szép szemszínek a tiszta kék és a zöld.

A cikket áttanulmányozva láthatod, hogy ha igazán trendi vagy, sok változtatásra nem is kell számítanod. Szemeidben talán csak a színkódot kell cseréltetni. A magas és karcsú alak örök divat, valószínűleg ezt már rég megcsináltattad magadnak. Maradnak a fülek és ha Gyűrűk ura klubba jársz, akkor nem ártanak a nyelvi csipek és a lexikon sem, hogy ne jöjj zavarba, ha éppen nem emlékeznél minden egyes hős nevére és rokonságára.

Jó tudni egyébként, hogy a klubokban gyakran eleve "tündéül" beszélnek. Mivel a mű régi keletű, ne lepődjünk meg azon, ha olyan emberrel (esetleg tündével vagy törppel) találkozunk, aki saját maga tanulta meg ezeket. Nekünk szerencsére egyszerűbb dolgunk van.

Jó szórakozást kíván: Esgal Cirthas
Készült: 2003.03.03.
Utolsó simítások: 2003.08.30.

Vissza